Miloja Đaka, 11000 Beograd

+381 11 2441925

office@sunlab.rs

08:30 - 16:30

tende

O NAMA

Delatnost Sun-laba je zastupanje, savetovanje i prodaja sistema zaštite od sunca.

Sun Lab zastupa brendove kao što su Suntech, Pratic, Shadelab, Markilux, Marinello, Bat,…

Preduzeće Sun-lab uspelo je u dosta kratkom periodu da se pozicionira na tržištu Srbije i u regionu, te tako postane jedno od vodećih preduzeća u segmentu prodaje, savetovanja, tehničkih rešenja i montaže pergola, tendi i ostalih sistema zastite od sunca.

Kvalitet, dizajn i višegodišnje iskustvo pomoglo je u ujedinjavanju brendova Sun Lab i Klun Ambienti. Tako je nastao novi korporativni identitet koji se zove Magnet Design.

To jo potpuno novi koncept na srpskom tržištu koji predstavlja spoj modernog i tradicionalnog, sa naglaskom na dizajnu, funkcionalnosti i ergonomiji.

Preduzeće Klun Ambienti može da se pohvali sa 40 godina starom tradicijom u izradi vrhunskog, dizajnerskog i funkcionalnog tapaciranog nameštaja.

Uz navedeno zastupnici smo jedinstvenih Švajcarskih brendova kao što su Giroflex i Dieteker.

Giroflex je jedan od svetskih lidera u proizvodnji ergonomskih kancelariskih stolica sa više od 140 godina starom tradicijom .

Dieteker predstalja trećeg najstarijeg Evropskog proizvođača svih vrsta stolica, fotelja, stolova i druge vrste namestaja.

Naša vizija je da koncept Magnet Designa u budućnosti postane model uspešne poslovne ideje koja će biti internacionalna i laka za implementaciju u svakom poslovnom okruženju.

Više o našoj ponudi možete saznati na:

www.magnet-design.rs

www.giroflex.com

www.dieteker.com

tenda_beograd

ZAHTEV ZA PONUDU

Pošalji zahtev