Miloja Đaka, 11000 Beograd

+381 11 2441925

office@sunlab.rs

08:30 - 16:30TENDA CLASSIC

Tende Sunlab »

Wera / Sunlab Classic je model klasične tende koju odlikuje besprekorno i pouzdano funkcionisanje, dug vek trajanja zbog primene vrhunskih i najkavalitetnijih materiala, a u prilog tome govori i 5- godišnja garancija koju dajemo na taj proizvod.

Wera Classic predstavlja naš najekonomičniji model koji se po svom kvalitetu može slobodno svrstati u viši kvalitetni razred proizvodjaca tendi.

Za razliku od konkuretnih proizvoda već osnovni model Classic opremljen je sa nosećim čeličnim profilom što mu daje dodatnu črstinu.

Ovaj model sklapajuće tende koji otvara se I zatvara uz pomoć motora ili ručno, moguće je montirati kako na zid tako i na plafon.

Tenda Wera Classic moze se dodatno opremiti sa krovom koji će je dodatno zaštiti od raznih vremenskih uslova. Isto tako može se pokretati daljinskim upravljačem kao i ugraditi senzor na vetar koji će je dodatno zaštiti od jakih vetrova.

Raznoliki izbor boja ili crno-bele kombinacije vam omogucavaju da promenite i osvežite svoj prostor. Prilagodljiv sistem montaže omogućava rešenje za sve gradjevinske situacije.

Dimenzije:
Širina od 200 do 600cm
Projekcija od 150 do 300cm
Nagib od 00-500

ZAHTEV ZA PONUDU

Pošalji zahtev